phone 0473 36 27 14

BEGELEIDE INTERVISIE

Heb je het gevoel er soms alleen voor te staan? Mis je steun en inspiratie van een groep gelijkgestemde collega's ? Waar je kwetsbaar mag zijn maar waar je ook je dromen en successen kan delen en vorm geven? In het INTERVISIETRAJECT 'HEART MATTERS' is er zowel ruimte voor persoonlijke thema's als casussen en ondernemersvragen.

Intervisietraject Heart Matters

Als psycholo(o)g(e), therapeut(e) of coach in je eigen praktijk sta je er vaak alleen voor. Een goede supervisor helpt je heel vaak op weg met inhoudelijke casussen en persoonlijke issues. Collega’s en vrienden bieden vaak een luisterend oor of klankbord. Maar de link naar je ondernemerschap wordt zelden meegenomen. Nochtans zijn het vaak dezelfde thema’s die je in je persoonlijk werk en je werk met cliënten tegenkomt die ook heel bepalend zijn voor je groei of net het vastlopen in je ondernemerschap.

In het intervisietraject 'Heart Matters' is er ruimte voor al deze verschillende facetten: persoonlijke thema’s, casussen, ondernemersvragen. In een reeks van 5 begeleide intervisies met max. 5 deelnemers maak ik ruimte om samen stil te staan en te zien wat nodig is.

Voor wie 

  • Je bent psycholo(o)g(e), psychotherapeut(e) of coach met een eigen praktijk
  • Je hebt een duidelijk idee van wie je bent, waar je voor staat en waar je met je praktijk naartoe wil
  • Je zoekt verbinding, een klankbord, inspiratie en extra begeleiding om je verder te ontwikkelen en te groeien (persoonlijk en professioneel)

Begeleide intervisie

Het intervisietraject 'Heart Matters' reikt je een klankbord en zorgt voor structurele begeleiding, opvolging en voortgang. Het creëert ruimte om stil te staan bij je essentie en je uitgangsvraag. Je krijgt helderheid en inzicht over wat er precies (onder de oppervlakte) speelt. Maar ook handvaten, inspiratie, nieuwe inzichten en concrete tips van collega's die je ondersteunen en aanmoedigen. Een veilige bedding om je uitdagingen aan te gaan en te groeien.

Werkwijze 

Wat mag je verwachten

We werken samen in een kleine groep van 3 tot 5 deelnemers. We zorgen voor een veilige, inspirerende context gericht op ondersteuning en groei. Bij het begin van het traject en bij aanvang van elke sessie staat éénieder stil bij de eigen uitgangsvraag. Deze bepaalt de focus en geeft richting. Tegelijk is er ruimte om dingen te laten ontstaan vanuit de eigen-wijsheid van de groep. Tijdens de 5 intervisies werken we aan elkaars vooruitgang en onderlinge kruisbestuiving.

Wat verwacht ik van jou

Tijdens onze eerste bijeenkomst nemen we tijd om scherp te stellen wat je van het traject verwacht en waaraan je wil werken. En om elkaar te leren kennen. Je bent bereid om de aandacht en tijd te verdelen en jouw bijdrage te leveren. Na elke bijeenkomst is het aan jou om aan de slag te gaan met wat aan bod kwam en concrete stappen te zetten i.f.v. jouw uitgangsvraag. Ter voorbereiding van elke bijeenkomst vraag ik je een beknopt verslag of bespiegeling van de afgelopen periode door te mailen samen met je agendapunten.

Praktisch

  • 15u I 5 sessies van 3u (3 tot 5 deelnemers)
  • Vrijdagvoormiddagen van 9u30 tot 12u30. Elke 3de vrijdag van de maand. Sept - jan en feb - juni.
  • Najaar 2020: 18 sept, 16 okt, 20 nov, 18 dec, 15 jan
  • Tarief: € 825 (excl BTW) I Uurtarief € 55 (excl BTW)
  • Vooraf gefactureerd en gestort op rekening. Inschrijving is defintief na betaling.
  • Je factuur kan je integraal inbrengen als beroepsonkost

Geïnspireerde collega's

'Toch nog eens benadrukken hoe dankbaar ik ben voor dit intervisie-aanbod! 
Toen ik het neerschreef kreeg ik nog meer te pakken hoe bijzonder het eigenlijk is, 
magisch somsZooo blij dat je op mijn pad kwam lieve dame!'


keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x