phone 0473 36 27 14

INSPIRATIONAL EVENTS

De inspirational events bieden je inspiratie, handvaten en tools rond geïnspireerd leven en werk. Steeds vanuit een bepaalde insteek, rond een bepaald thema of methodiek. Met ruimte voor ontmoeting met gelijkgestemden.

Upcoming 

Momenteel zijn er geen events gepland. 

Voorbije events

2 februari 2019 I Stand in the Light 
Communityevent voor pioniers met en missie I Locatie Vonk en Visie

Blijf je graag op de hoogte? 


Impressie van een pionier 

'Het was een samenzijn in  respect, puurheid en verbondenheid.
Het ritueel in het beukenbos was heerlijk. 
Sinds het event kan ik mijn innerlijke roep niet negeren.'

Stand in the Light I Op de openingsavond van de vernissage 'Wings to Fly' werd ik diep geraakt door het lied ‘Stand in the Light’, in een live versie gebracht door Griet en Andreas. De blend van hun beide stemmen en de mix met de zuivere, akoestische gitaarklanken, beroerden mijn ziel tot in de kern.
Toen ik de uitnodiging voor het event ‘Stand in the Light’ zag, wist ik meteen: ‘daar moet ik zijn’. Het was een samenzijn in een sfeer van wederzijds respect, puurheid en openheid. Het ritueel in het beukenbos waarin we onszelf in het Licht hebben bekrachtigd, was heerlijk. Het voerde me even terug naar een tijd van natuurfeesten bij de Kelten. De verbondenheid was voelbaar en voedend. Mijn innerlijke kind geniet nog na.
Het veld waarin dit alles mogelijk was, werd gecreëerd door Griet. Perfecte voorbereiding, liefdevolle begeleiding. Sinds het event kan ik mijn innerlijke roep om (nog meer) in het Licht te gaan staan, niet negeren. Met vallen en opstaan kom ik de belofte aan mezelf hoe dan ook na.
Ingrid Mets 

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x