phone 0473 36 27 14

KUNST-ZINNIG WERK

Sta je op een kruispunt in je leven en werk? Worstel je met 'diepere' thema's en levensvragen? Kunst werkt. Creativiteit als levenskunst. Intuïtief schilderen is een zinneprikkelend avontuur dat je meeneemt far beyond. Benieuwd? Schilder jouw 'Break True' tijdens een 1 op 1 sessie of bestel jouw 'Medicine Stone'.

De kracht van intuïtief en transformerend schilderen

Creativiteit vormt een belangrijke sleutel naar zelfbewustzijn, heling en verbinding. Creativiteit en kunst voeren ons naar een wereld voorbij het logisch verstand. Het creatief proces helpt ons de stilte in te gaan en ons over te geven aan wat er ten diepste in ons leeft. Vanuit stilte komt beweging. Kleuren, klanken, beelden en vormen ontstaan: als vanzelf, uit het niets (niet-iets), op hun eigen wijze. Ze vertolken dat wat aan woorden vooraf gaat, dat wat we (nog) niet (kunnen) vatten. Ze brengen boodschappen vanuit een andere wereld, vanuit je intuïtie, het (collectief) onderbewuste, je ziel of hoe je het ook wil noemen.

'Intuïtief schilderen brengt je in diepe ontspanning. Het helpt je om dichter bij jezelf te komen, je bewustzijn te verruimen en het ondersteunt je in je creatief (transformatie) proces.' Griet 

Bij intuïtief schilderen laat je alle denken en oordelen los. Je begint te schilderen vanuit een spontane impuls. Je kiest op gevoel enkele kleuren uit en volgt dan de beweging van je handen. Intuïtief schilderen is niet resultaat gericht - het kan daarom nooit 'fout' gaan.

Sessie intuïtief schilderen 


Break True I persoonlijke sessie (2 à 3u) 

 • Sta je op een belangrijk schakelmoment in je leven en werk? 
 • Wil je aan de slag rond een bepaald thema of issue? 
 • Ben je op zoek naar een doorbraak vanuit je intuïtie en je (onbewuste) eigen-wijsheid? 
 • Wil je je eigen energie en/of missie krachtig neerzetten en verankeren in een schilderij? 
 • Zoek je een originele manier om je werkplek of praktijk een kleurrijke, persoonlijke toets te geven? 

In een persoonlijke sessie intuïtief schilderen is er alle ruimte om je creativiteit te laten stromen doorheen jouw transformatieproces. Je kan individueel komen of per twee. 

Format

 • Welkom en aankomen
 • Verhelderen uitgangsvraag of thema I neerzetten intentie
 • Intuïtief schilderen
 • Afronden

Praktisch

 • € 300 (excl. BTW) voor een individuele sessie I € 450 (excl. BTW) per twee 

 • Vooraf te betalen via overschrijving (uiterlijk 1 week voor aanvang op rekening)

 • Incl. gebruiksmaterialen en canvas van 50 x 50 
 • Aangepaste kledij voorzien

Annulatieregeling

Annuleren of verplaatsen van een individuele sessie intuïtief schilderen is kosteloos tot 5 werkdagen voor aanvang. Bij annulatie tot 48u op voorhand wordt 50% in rekening gebracht. Bij latere annulatie of afspraken die niet geannuleerd worden, wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.


Stones with a story 

Jouw persoonlijke  krachtsteen of 'Medicine Stone'

In 2017 ben ik beginnen experimenteren met intuïtief schilderen op stenen. Stenen die ik ‘Stones with a Story’ ben gaan noemen. Van daaruit zijn mijn persoonlijke krachtstenen ontstaan ‘Medicine Stones’. Stenen die ik beschilder vanuit een intuïtieve afstemming op de persoon voor wie ze bedoeld zijn. Deze stenen vatten (een belangrijk aspect van) iemands essentie en/of een unieke boodschap die op dat moment belangrijk blijkt. Velen zijn diep geraakt en ervaren hun persoonlijke krachtsteen en bijhorende tekst als heel bijzonder. Een mooi cadeau voor jezelf. Ook mijn eigen krachtsteen (Sjamanca - embodied medicine woman) is een bron van inspiratie en kracht die mij op een manier heel sterk verbindt met mijn essentie. Ontdek voorbeelden in de online galerij (zie onderaan deze pagina) en testimonials op de klantenpagina

Kostprijs

 • € 350 (excl. BTW)

 • Vooraf te betalen via overschrijving op rekening

 • Bestelling is definitief na betaling

 • Levertijd: 4 à 6 weken

 • Standaard kies ik zelf een steen op maat. Indien gewenst kan je je eigen steen aanleveren. De steen wordt beschilderd met acryl en beschermd met een dubbele laag matte vernis. Mooi verpakt en voorzien van een uitgetypte boodschap van woorden en impressies die ik tijdens het schilderen ontvang.

 • Af te halen op afspraak en overhandigd via een persoonlijk contactmoment

Annulatieregeling
Persoonlijke krachtstenen worden op maat gemaakt en dienen vooraf betaald te worden. Betaalde bestellingen kunnen niet geannuleerd of terugbetaald worden.


'Een heel dankbaar en dierbaar geschenk dat ik regelmatig even vastneem. 
Gewoon omdat hij van Griet voor mij is en omdat hij mij kracht geeft' 
Veerle

'De overhandiging was een heel sterk moment. 

Tevoorschijn schilderen wat er is, wat een talent!'
Belle


'De tranen stroomden over mijn wangen. 
Ik voelde me bekrachtigd, gezien, erkend'
Lien

Galerij

Afgelopen jaren heb ik heel wat intuïtieve schilderijen gemaakt. Deze zijn heel belangrijk geweest binnen mijn eigen ontwikkeling maar raken ook aan universele en collectieve thema's waarin velen zich herkennen. In de online galerij vind je  mijn meer recente werken. Met een  diversiteit aan media (doek, papier, steen, hout) en werkvormen (intuïtief schilderen, vedic art, touch drawning). 

 

Atelierbezoek 'Meet Griet & coffee'

Heb je interesse in mijn artistiek werk? Neem vrijblijvend contact op voor meer info of een atelierbezoek op afspraak. 

Exposities

 • 2018 I Wings to Fly I Educatieve Academie Berchem 
 • 2010 I Heel JeZelf I Educatieve Academie Berchem

Artikels

 • 2018 I Wings to Fly.
  Interactief 78. Tijdschrift Interactionele Vormgeving.
 • 2018 I Heel je-Zelf - intuïtief en transformerend schilderen.
  Metafoor 77. Tijdschrift VVTIV, beroepsvereniging voor therapeuten Interactionele Vormgeving.
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x