phone 0473 36 27 14

ONDERNEMERSCOACHING

Droom je van je eigen zaak of praktijk? In bij- of hoofdberoep? Ben je pas gestart of al een tijdje bezig? Maar mis je het lef, de kennis en vaardigheden om jezelf en je aanbod rendabel ‘in de markt te zetten’? In het traject 'Hart voor Zaken' leer je de basis van het ondernemerschap en breng je het stap voor stap in praktijk.

Traject Hart voor Zaken I Basis ondernemerschap in de praktijk Deze pagina is in opbouw  Gratis intake- en doorbraaksessie 

Tijd om werk te maken een bloeiende praktijk of onderneming die helemaal in het verlengde ligt van je missie en wie jij bent? Zet die eerste stap en ontdek wat ik voor jou kan betekenen. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten.


Tevreden pioniers 


It's my time to shine maar het heeft nog wel wat werk. 
Door Griet heb ik geleerd dat ik dit wel kan ik moet er alleen in geloven. 
Heel veel dank om mijn gids te zijn.' 

Individueel traject I Ik kwam bij Griet met de vraag hoe ik mijn bijberoep beter kon uitbouwen. Ik geef workshops bloemschikken maar had een moeilijke start met weinig deelnemers. Ik had dringend hulp en advies nodig. Door de begeleiding heb ik beter begrepen tot welke doelgroep ik mij moet richten en dat ik mijn communicatiekanalen beter moet uitwerken. Griet heeft mij verschillende opties aangeboden die ik nog in praktijk ga brengen. Ze leerde mij dat ik verschillende wagonnetjes aan mijn treintje mag hangen maar dat ze wel allemaal gelinkt moeten zijn aan wat ik wil brengen en waar ik voor sta. Ook de juiste prijs durven vragen. Een eigen zaak oprichten is ook je zelf naar buiten brengen en daar heb ik het moeilijk mee heb. Mijzelf wegsteken was altijd wat ik het beste kon maar zo kan ik geen publiek bereiken. Mijn website moet meer vertellen over mij, wie ik ben en waarom ik doe wat ik doe. Dat is een heel moeilijke voor mij maar ééntje waar ik werk van ga maken. Hetgeen ik doe, doe ik zo graag. Ik ben zo graag creatief bezig en wil dit graag delen met anderen maar het is ook het vormen van mijzelf, mijzelf verkopen. Ik heb mijn 'Griet' gids bij de hand en ga aan de slag zodra mijn verhuis rond is.
Veerle Kaes I De droombloem  I Creatieve workshops


keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x