phone 0473 36 27 14

CLIËNTEN

'Door de sessies heb ik meer richting gekregen in wat ik wil doen in mijn praktijk 
en heb ik meer vertrouwen dat wat ik doe ook echt mijn pad is .'

De sessies zijn altijd thuiskomen voor mij. Het is even ademhalen en uit de drukte van het leven en ondernemen stappen. Even tijd nemen voor mijn diepere zelf en wat er speelt in mijn praktijk en ontwikkeling als ondernemer. Griet duikt mee in wat zich aandient of wat er op de voorgrond staat, laat zien wat er speelt en ze reikt nieuwe invalshoeken aan. Ik voel een enorme steun en toewijding van Griet, een echte coach aan de zijlijn. Ze doet dit vanuit mildheid, mededogen en een heldere intuïtie. Ik ervaar de sessies als een echte co-creatie. Ik kom er telkens opgeladen en met nieuwe inzichten van terug. Ik vind het heerlijk om die verbondenheid te voelen met de groep en van daaruit weer te vertrekken. Door de sessies heb ik meer richting gekregen in wat ik wil doen in mijn praktijk en heb ik meer vertrouwen gekregen dat wat ik doe ook echt mijn pad is! Bedankt Griet!
Karin Francken I Bewust ouderschap I www.karinfrancken.be

'Ik voelde me op mijn plaats bij Griet. 
Haar ondernemingskracht, haar inspirerende ervaring, 
haar aanwezigheid vanuit haar eigen parcours, 
haar therapeutische grondhouding en de bedding die ze daarmee aanbiedt, 
v
ormen een zeer mooi pallet van deskundigheid.'

Ik voelde mij op mijn plaats bij Griet, om mijn eigen proces samen te bespreken en te bekijken, toe te laten er beweging en verandering in te brengen. Ze bekijkt met zorg 'waar je op dat moment zit', checkt wat er nog nodig is in de huidige situatie alvorens verder vooruit te gaan kijken en schuwt het niet om bepaalde persoonlijke patronen te bevragen. Dit boezemde me vertrouwen in, dat de volgende stap die ik zou zetten in of na het traject, werkelijk bij mij zou passen. Ze slaagde er ook in me te verrassen, wat ik zelf als erg fijn ervaren heb: ze ging mee met wat ik zelf aangaf én durfde zelf ook zaken in mijn proces aan te brengen zoals een interessant artikel, een oefening, een lied. Hierdoor voelde ik me na een sessie begrepen en opgelucht, gesterkt om bepaalde stappen te nemen én verrijkt.
De aanleiding van mijn trajectverzoek was na een loyale werkervaring nieuwe stappen durven zetten richting meer ondernemerschap, het vorige hoofdstuk waardig loslaten en met moed de nieuwe weg scheppen. Intussen werk ik minder in dienstverband, wat ik een moeilijke beslissing vond, maar Griet wandelde vol vertrouwen naast me. Ik werk nu ook meer met mijn bijberoep, waarbij ik mezelf rustig de nodige groeitijd gun en ik geniet er enorm van. Voor wat ik loslaat, komt al meteen iets bijzonders in de plaats. Bedankt!
Jill Marchant  Therapeut - coach - adviseur - loopbaanbegeleider


'Griet verstaat de kunst om blijvend stukken in mezelf wakker te maken. 
Elke keer weer mag ik het veld van het niet-weten, het ont-leren instappen, 
om te ervaren dat op het juiste moment, datgene zich ontvouwt wat nodig is.'

Begeleid worden in een intervisie, supervisie of coachingstraject bij Griet is telkens ondergedompeld worden in een bad waarin ik de kracht van het ont-leren en het niet-weten ontdek. Want net hierin zit de magie van het/mijn efficiënt(e) leerproces. Griet verstaat de kunst om blijvend stukken in mezelf wakker te maken die zich niet als volwassene verhouden tot de wereld. Hoe doet ze het toch? Elke keer weer mag ik het veld van het niet-weten, het ont-leren instappen, om te ervaren dat op het juiste moment, datgene zich ontvouwt wat nodig is. Dit vraagt een vertrouwen en een vorm van overgave en dat kan bij Griet omdat ik me gehoord voel, gezien voel…omdat ik er mag zijn, helemaal, met al wat is.
Is er dan een duidelijke structuur van waaruit we vertrekken? Geen idee. Ik weet en voel heel duidelijk dat Griet de bedding creërt waarin mijn heart, mind, body & soul de voeding ontvangt die nodig is.En zo groei ik stap voor stap in het onvoorwaardelijke liefdesproces met mezelf. Ik ben je zo dankbaar Griet, voor deze unieke integratieve aanpak!
Helena Vanden Bergh I Sexological bodyworker

'Toch nog eens benadrukken hoe dankbaar ik ben voor dit intervisie-aanbod! 
Toen ik het neerschreef kreeg ik nog meer te pakken hoe bijzonder het eigenlijk is, 
magisch somsZooo blij dat je op mijn pad kwam lieve dame!'

Intervisietraject I Wat betekent dat voor mij ? Een reflectieplek. Een invoelpoort. Een ervaringsbad. Een uitkijkpunt. Een bijtankstation. Dat biedt deze intervisie mij. Specifiek gericht op Ik-met mijn Hart-in mijn ondernemerschap. Want dat is voor mij de essentie van mijn zoektocht die me hier bij Griet bracht, hoe ik ‘authentiek’ kan ondernemen. Authentiek, zoals ik in wezen, in kern ben. Met mijn eigenzinnig kantje, mijn creativiteit, mijn verlangens, mijn zelfzorgnood, mijn missie, mijn weerstanden, mijn rugzak, mijn kennis, … , en mijn duik-naar-de-essentie-drive. Die kneden mee mijn manier van ondernemen.
In dat zoek-en-vindproces heb ik soms mentale honger. Wil ik te weten komen hoe bepaalde dingen werken, welke tools ik voor iets kan gebruiken, hoe een actieplan te maken,… Soms heb ik emotionele honger. Wil ik ventileren wat me raakt of wat verwerkt wil worden, of terug kunnen voelen naar wat ik nu écht verlang, of mijn weerstanden fine-tunen,…. En soms heb ik spirituele honger. Wens ik mijn hart en intuïtie terug te horen spreken als ik knel geraak, of het grotere plaatje opnieuw in ’t zicht te krijgen bij verduistering, maar vooral tot in elke cel te ervaren wat ‘klopt’,… Voor al deze hongerbuien wordt er ruimte gemaakt. Voor wat er dan, op dat eigenste moment nodig is. Tegelijkertijd bewaakt Griet ook het ganse proces, de rode draad. Zodat mijn ondernemersweg verder rechtdoor kan kronkelen en ik niet te veel zijwegen dreig in te duiken.
Elke keer weer stap ik zinderend buiten met een gelukzalige glimlach. Omdat ik het dan weer helemaal voel. Waarom ik doe wat ik doe. En wat een geschenk het is om mijn weg te stappen, helemaal afgestemd … op mij.
Nancy Huybrechts I Praktijk Aasem I Bewustzijnstherapeute & Ademcoach 


'Ik hou er niet van om het 'hokje' loopbaan eng te bekijken.
Griet is open, kijkt integraal naar je, met veel mededogen, zonder taboes.
Je mag helemaal 'zijn' bij haar.'

Zelf loopbaanbegeleider sta ik graag af en toe ook nog even stil. 'Ben ik met de juiste dingen bezig?' En dit zeker na een turbulente fase in mijn leven. Aangezien leven en werk communicerende vaten zijn en ik er niet van houd om het ‘hokje’ loopbaan eng te bekijken, dacht ik: 'wie beter dan Griet kan hierin een sparring partner zijn!’. Griet is open, kijkt integraal naar je, met veel mededogen, zonder taboes. Je mag helemaal ‘zijn’ bij haar. Griet nodigt je daartoe uit omdat zij ook helemaal IS. Dank je Griet, dat ik bij jou op een keerpunt in leven en werk weer even mocht stilstaan, kijken en zijn!
Nele Beenaerts I Senior coach bij Nele Beenaerts Coaching
 

Griet is voor mij een enorme inspiratiebron. Ik beveel haar dan ook graag aan voor collega’s psychologen, therapeuten en coaches die zoekende zijn in hun ondernemerschap en een inspirerende sparring partner kunnen gebruiken bij het uitbouwen van een bloeiende praktijk.
Inge Van der Veer I Vrouwen vol Vertrouwen I Psychologe i.o. & Psychotherapeute

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x