phone 0473 36 27 14

TESTIMONIALS

Coaching op maat

'Griet heeft een speurneus voor passie. 
Ze is heel goed in het ontdekken van iemands vonk, 
om deze te voeden en om te vormen tot een laaiend vuur.'  

Ik had al eens loopbaanbegeleiding gevolgd, en ben zélf therapeute van opleiding. Ik had het wel gezien, de arbeidsmarkt, met de steeds toenemende druk en de minder-dan-empathische beslissingsnemers en beleidsmakers. En toch, Griet overtuigde me met haar holistische aanpak, en haar uitgebreide kennis en ervaring. Ze doet me nadenken, navoelen, ze zet me al eens op het verkeerde been - met goed resultaat. Haar superpower is speuren naar passie. De mijne was uitgedoofd, en ik geloofde er niet meer in. Griet hielp me mijn passie terug te ontdekken, en deze te gebruiken als richtingaanwijzer voor een vervullend vervolg op mijn loopbaan. A job well done.
Tris Gilis I fb.me/unpacktheangel I Inspired writing and living 

'Ik voelde me op mijn plaats bij Griet. 
Haar ondernemingskracht, haar inspirerende ervaring, 
haar aanwezigheid vanuit haar eigen parcours, 
haar therapeutische grondhouding en de bedding die ze daarmee aanbiedt, 
vormen een zeer mooi pallet van deskundigheid.'

Ik voelde mij op mijn plaats bij Griet, om mijn eigen proces samen te bespreken en te bekijken, toe te laten er beweging en verandering in te brengen.  Ze bekijkt met zorg 'waar je op dat moment zit', checkt wat er nog nodig is in de huidige situatie alvorens verder vooruit te gaan kijken en schuwt het niet om bepaalde persoonlijke patronen te bevragen. Dit boezemde me vertrouwen in, dat de volgende stap die ik zou zetten in of na het traject, werkelijk bij mij zou passen. Ze slaagde er ook in me te verrassen, wat ik zelf als erg fijn ervaren heb: ze ging mee met wat ik zelf aangaf én durfde zelf ook zaken in mijn proces aan te brengen zoals een interessant artikel, een oefening, een lied. Hierdoor voelde ik me na een sessie begrepen en opgelucht, gesterkt om bepaalde stappen te nemen én verrijkt.
De aanleiding van mijn trajectverzoek was na een loyale werkervaring nieuwe stappen durven zetten richting meer ondernemerschap, het vorige hoofdstuk waardig loslaten en met moed de nieuwe weg scheppen. Intussen werk ik minder in dienstverband, wat ik een moeilijke beslissing vond, maar Griet wandelde vol vertrouwen naast me. Ik werk nu ook meer met mijn bijberoep, waarbij ik mezelf rustig de nodige groeitijd gun en ik geniet er enorm van. Voor wat ik loslaat, komt al meteen iets bijzonders in de plaats. Bedankt!
Jill Marchant  Therapeut - coach - adviseur - loopbaanbegeleider 

'Ik hou er niet van om het 'hokje' loopbaan eng te bekijken.
Griet is open, kijkt integraal naar je, met veel mededogen, zonder taboes.
Je mag helemaal 'zijn' bij haar.'

Zelf loopbaanbegeleider sta ik graag af en toe ook nog even stil. 'Ben ik met de juiste dingen bezig?' En dit zeker na een turbulente fase in mijn leven. Aangezien leven en werk communicerende vaten zijn en ik er niet van houd om het ‘hokje’ loopbaan eng te bekijken, dacht ik: 'wie beter dan Griet kan hierin een sparring partner zijn!’. Griet is open, kijkt integraal naar je, met veel mededogen, zonder taboes. Je mag helemaal ‘zijn’ bij haar. Griet nodigt je daartoe uit omdat zij ook helemaal IS. Dank je Griet, dat ik bij jou op een keerpunt in leven en werk weer even mocht stilstaan, kijken en zijn!
Nele Beenaerts I Senior coach bij Nele Beenaerts Coaching 

'Griets luisteren en zijn
kritisch kijken zonder oordelen
bewerkstelligen geloven in jezelf en kracht hervinden'

Bij Griet kijken naar mijn loopbaan was verder kijken dan werk alleen. Er was ruimte nodig voor mijn dromen, om mijn drijfveer in werk te benoemen. Ze luistert, plaatst bedenkingen en ervaringen naast elkaar, stelt kritische vragen ook naar mezelf toe zonder daarin negatief te zijn. Ze kijkt naar welke stappen ik kon zetten op mijn werkplek, maar ook naar de verdere toekomst toe. In alle rust en eerlijkheid kon ik terug kijken naar mijn kracht en ik voelde me begrepen. Na elke sessie vond ik energie en stimulansen om te starten, proberen en ook los te laten. Voor mij was en is het ook belangrijk om soms afstand te nemen en pauzes in te lassen om te zijn. Griet haar kennis, ervaring, mens-zijn heeft me veel steun en inzichten geboden in een intense periode.
Begeleider en teamcoördinator

Loopbaanbegeleiding was voor mij...
Een moment van ruimte maken om te voelen wat me motivatie en energie geeft I Betrouwbare feedback op momenten van (teveel) onzekerheid en zelftwijfel I Een aanmoediging om mezelf niet eenzijdig te bekijken als een machine die je kan bijstellen tot deze volledig perfect en efficiënt werkt I Inspiratie om in plaats daarvan bestaansrecht te geven aan je eigenheid en zo zoeken van een goede match tussen jezelf en een type van werk(context) I Opdrachten die me hielpen om inzichten en voornemens goed dichtbij te houden, op te volgen, en te (hopelijk) lang te onthouden.
Psychologe

Begeleide intervisie 

'Toch nog eens benadrukken hoe dankbaar ik ben voor dit intervisie-aanbod! 
Toen ik het neerschreef kreeg ik nog meer te pakken hoe bijzonder het eigenlijk is, 
magisch somsZooo blij dat je op mijn pad kwam lieve dame!'

Intervisietraject Heart Matters I Wat betekent dat voor mij ? Een reflectieplek. Een invoelpoort. Een ervaringsbad. Een uitkijkpunt. Een bijtankstation. Dat biedt deze intervisie mij. Specifiek gericht op Ik-met mijn Hart-in mijn ondernemerschap. Want dat is voor mij de essentie van mijn zoektocht die me hier bij Griet bracht, hoe ik ‘authentiek’ kan ondernemen. Authentiek, zoals ik in wezen, in kern ben. Met mijn eigenzinnig kantje, mijn creativiteit, mijn verlangens, mijn zelfzorgnood, mijn missie, mijn weerstanden, mijn rugzak, mijn kennis, … , en mijn duik-naar-de-essentie-drive. Die kneden mee mijn manier van ondernemen.
In dat zoek-en-vindproces heb ik soms mentale honger. Wil ik te weten komen hoe bepaalde dingen werken, welke tools ik voor iets kan gebruiken, hoe een actieplan te maken,… Soms heb ik emotionele honger. Wil ik ventileren wat me raakt of wat verwerkt wil worden, of terug kunnen voelen naar wat ik nu écht verlang, of mijn weerstanden fine-tunen,…. En soms heb ik spirituele honger. Wens ik mijn hart en intuïtie terug te horen spreken als ik knel geraak, of het grotere plaatje opnieuw in ’t zicht te krijgen bij verduistering, maar vooral tot in elke cel te ervaren wat ‘klopt’,… Voor al deze hongerbuien wordt er ruimte gemaakt. Voor wat er dan, op dat eigenste moment nodig is. Tegelijkertijd bewaakt Griet ook het ganse proces, de rode draad. Zodat mijn ondernemersweg verder rechtdoor kan kronkelen en ik niet te veel zijwegen dreig in te duiken.
Elke keer weer stap ik zinderend buiten met een gelukzalige glimlach. Omdat ik het dan weer helemaal voel. Waarom ik doe wat ik doe. En wat een geschenk het is om mijn weg te stappen, helemaal afgestemd … op mij.
Nancy Huybrechts I Praktijk Aasem I Bewustzijnstherapeute & Ademcoach 

Kunst-zinnig werk

'Een heel dankbaar en dierbaar geschenk 
dat ik regelmatig even vastneem 
gewoon omdat hij van Griet voor mij is 
en omdat hij mij kracht geeft.'

Persoonlijke krachtsteen 'Droombloem' I Tijdens mijn sessies bij Griet lag er op tafel een steen met een tekst. Hij had iets krachtig die kleine steen die daar eenvoudig lag en trok mij. Toen Griet vertelde dat ze stenen op aanvraag maakte heb ik er mijzelf ééntje cadeau gedaan. Eén van mijn laatste sessies mocht ik mijn steentje in ontvangst nemen en hield ik hem instinctief dicht bij mijn hart. Ik kreeg er een hele mooie tekst bij en zonder dat wij erover gesproken hadden, heeft Griet voor mij twee betekenisvolle bloemen gekozen. Zeer speciaal dat ze net deze twee gekozen had. De steen ligt dicht bij mijn bed, in de mooie schaal die ik van Griet mocht ontvangen. En bij moeilijke momenten of gewoon omdat ik het even nodig heb leg ik mijn hand erop om even wat kracht te vragen. Dank je Griet voor dit mooie geschenk.
Veerle Kaes I De droombloem  I Creatieve workshops 

'Toen ik de steen voor het eerste zag brak ik verder in stukjes ...
Er zat zoveel waarheid in dat het bijna pijn deed.
De steen, de tekeningen, de tekst hebben mij zoveel geleerd over mezelf.

Elke dag neem ik de steen vast, herinner ik mij aan wie ik ooit was,

wie ik ben, wie ik mag zijn en wie ik kan zijn.' 

Persoonlijke krachtsteen 'Slangenvrouw' I Heel toevallig kwam ik bij Griet terecht voor een persoonlijke krachtsteen. Ik had de behoefte om iets heel persoonlijk en uniek te hebben. Ik dacht zelf eerder aan een soort talisman. Meteen nadat ik enkele voorbeelden van de kunstwerkjes van Griet zag, wist ik dat DIT was waar ik naar op zoek was. Zo persoonlijk en krachtig! Ik wist niet waar ik me aan moest verwachten toen ik zelf voluit voor deze krachtsteen ging. Mijn verwachtingen lagen hoog. Meer nog - ik verwachtte van Griet dat zij met deze steen een ‘ontbrekend’ stukje van mezelf zou kunnen terugvinden - een leegte zou vullen. Onrealistisch toch?
Toen ik de steen voor het eerste zag, met de bijhorende tekst die Griet met zoveel passie en puurheid neerschreef, brak ik verder in stukjes ... Er zat zoveel waarheid in dat het bijna pijn deed. De steen, de tekeningen, de tekst,... hebben mij zoveel geleerd over mezelf. Elke dag neem ik de steen vast, herinner ik mij aan wie ik ooit was, wie ik ben, wie ik mag zijn en wie ik kan zijn. En elke dag vormen die gebroken stukjes meer en meer terug één geheel,.. Alles neemt opnieuw zijn vorm aan en ik begrijp beter waarom ik zo’n behoefte had aan deze steen. Het is echt die bewustwording van mijn verleden en het opnieuw kennismaken met mezelf als persoon en die zichtbare, dagelijkse herinnering dankzij de tekeningen, dat maken dat ik mijn ontbrekende stukje opnieuw heb gevonden en een plaats kan geven. Bedankt Griet!
Shari Peeters I Shape my brand I Grafisch ontwerp, branding & webdesign


'Ja, het is echt fijn te zien wat er al in dat schilderij zat 
en wat een weg ik heb afgelegd. Ik ben er zelf fier op:-). 
De puzzelstukken vallen echt in elkaar en alles wat ik als visionair wist is uitgekomen
op een manier die ik niet had kunnen bedenken als ik niet eerst alles had losgelaten

en laten ontstaan van binnenuit en door het leven zelf. 

Persoonlijke sessie intuïtief schilderen  I Ik zat in een burn-out en transfomatieperiode en voelde dat mijn lijf me zei om eens echt afstand te nemen van verbindingen en initiatieven waar ik mee bezig was. Om van binnenuit nieuwe dingen te laten ontstaan. Die trouw-aan-mezelf-intentie wou ik bekrachtigen met deze dag bij Griet. Ze heeft letterlijk en figuurlijk de ideale ruimte om tot rust te komen om je te verbinden met je intuïtie en het schilderen. Ik had op voorhand geen idee, maar het kwam vanzelf en de boodschap van het schilderij was me wel duidelijk.
De krachtige zang en muziek van Griet en ook de intentie die ik plaatste, maakten het voor mij een intens ankerpunt. Nu bijna een jaar later zijn door mijn eigen weg te gaan, mooie dingen ontstaan. ‘Create' was een kernwoord in het schilderij en dat heb ik gedaan. Ik heb alles eens losgelaten en ben heel dicht bij mezelf gekomen. Ik heb meer dan een half jaar ruimte genomen om voor mijn droom te gaan en te creëren.
Van daaruit ben ik bezig met een boek Spiegelkracht, heb de krachtspiegel-methode en andere tools ontwikkeld voor kinderen, en is ‘Krachtkits' ontstaan. De spiegelende vogels waren dus ook visionair en symbolisch:-). Ook heb ik mijn communicatiezaak - die ik alleen deed - omgevormd tot een communicatiecollectief voor vrouwen door vrouwen. Ik heb daar een andere rol opgenomen en ervaar de kracht van complementair samenwerken. Ik voel me bevrijd van oude patronen en zo vrij als die vogels op het schilderij :-)
Katrien De Keyzer I Bezielster van Krachtkits  en De Kleuren van de Keyzer 

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x